Vi har lyckats!

Vi har lyckats!

"Jag är piggare, starkare och framförallt hälsosam!"

Carola gick enkelt ner 28,5 kilo med GI Viktkoll!

Carola hade varit sjukskriven under många år och hamnat i en ond spiral av depression och tröstätande. En dag i början av året kände hon till slut att situationen var ohållbar och att hon inte hade något alternativ. Med två små barn hemma och en underbar man vid min sida fanns det helt enkelt inget alternativ. Hon hittade GI Viktkoll och påbörjade sin resa. Nästan ett år senare har hon gått ner 28,5 kg!
» Läs mer

 

"Det är roligare att handla kläder nu"

24 kilo minus tack vare GI Viktkoll!

Tvåbarnsmamman Linda kom på sig själv att hon åt något onyttigt varje kväll. Hon hade tröttnat på att känna att inga kläder passade och att hon inte trivdes med sin kropp. Till slut satte hon stopp för sina dåliga vanor och bytte ut dom mot nya.
» Läs mer

 

 

"Jag saknade inte kolhydraterna någon gång!"

Anne-Charlotte Åslund gick från 75,5 till 65 kg.

Anne-Charlotte Åslund hade svårt att få loss tid i det livspussel som uppstår i en hektisk vardag. Hon hade inga problem under tonåren då hon idrottade mycket, men har sedan dess kämpat med vikten i omgångar. Med hjälp av GI Viktkoll har hon fått koll på den.
» Läs mer

 

"Jag blev en gladare mamma och kunde slänga mina mediciner!"

Malin Ågren gick ner 15 kg.

Malin Ågren var uppe i ett intag av tre liter Cola light om dagen; en sockersugsskapande bov som lockade in henne i ett svårt sockermissbruk. Nu har hon blivit av med sockersuget och gått ner 15 kg!
» Läs mer

 

"Att slippa äta medicin är verkligen jätteskönt!"

Terese Thor gick från 113,5 till 93 kg.

Under flera år hade hon artros med ständig värk i knäna och behov av mediciner för att dämpa inflammationerna och smärtorna. Efter fem månader med GI Viktkoll och 20,4 kilo lättare, har hon nu slängt alla smärtstillande mediciner och mår bättre än någonsin!
» Läs mer

 

"Jag gick ner 60 kilo och 'föddes på nytt'!"

Anna Jacobsson gick från 137 kg till 77 kg.

Vågen stannade på 137 kilo. Då började viktresan för Anna Jacobsson. I dag väger 34-åringen från Göteborg 77 kilo. Hela 60 kilo har försvunnit de senaste åren och resulterat i en egen kokbok.
» Läs mer

 

"Med GI känns det enkelt, jag får äta mig mätt och behöver inte räkna kalorier!"

Maria Lindbom gick ner 21 kg.

När hon var med i Viktväktarna triggades de gamla ätstörningarna igång av att räkna points. Men med GI Viktkoll har 32-åriga Maria Lindbom från Göteborg gått ner 21 kilo. Nu återstår 7 kilo till målvikten - som ska nås genom fortsatt GI-kost och en personlig tränare.
» Läs mer

 

"Jag gick ner 25 kg och sparade 10 000 kr!"

Harry Hådell gick ner 25 kg på fem månader!

Förutom en slank kropp och en bättre hälsa, tjänade han in tusentals kronor - på att komma i sin gamla garderob igen!
» Läs mer

 

"Jag förstår inte att jag bara har storlek 36!"

Sara Eggert gick från 79 kg till 63 kg

Sara Eggert gick ner 16 kilo på ett sex månader och kan fortfarande inte förstå att hon kan ha storlek small och inte behöver plocka på sig storlek large i affären.
» Läs mer