GI Viktkolls expertchattare

För att du som medlem ska få svar på alla dina frågor om GI-metoden, personlig coaching och stöd genom din viktminskning - och inte minst efteråt när du ska hålla vikten - erbjuder GI Viktkoll regelbunden expertchatt med våra kostrådgivare. Läs mer och lär känna dem!

Ola Lauritzson är kokboksförfattare, kostrådgivare och GI-expert. Ola gick själv ner 14 kilo med lågkolhydratskost och var med och startade GI Viktkoll 2005.

Ola vet allt du behöver veta om GI-metoden!

Ola chattar på tisdagar kl 10 och söndagar kl 20.

Jessica Hansson är diplomerad kostrådgivare och mycket intresserad av kost och hälsa. Hon lagar gärna mat och författar recept och har bidragit till recept i "Ola Lauritzsons GI-kalender 2013" och i Paulúns "GI-mat".
Jessica har tidigare arbetat hos Fredrik Paulún och har lång erfarenhet av GI-metoden.

Jessica chattar på onsdagar kl 19.

Marlene Gustawson är kostrådgivare, föreläsare och fyto (ört)- och näringsterapeut. Hon är delägare i GI Viktkoll och har själv gått ner mycket i vikt med hjälp av metoden.

Marlene chattar måndagar och torsdagar kl 19.

Gunilla Blixt är hälsokock, matjournalist och författare, producerar recept, artiklar och texter till kokböcker, tidningar och tidskrifter.
Hennes huvudsakliga uppdragsgivare är tidningen Gourmet, där hon arbetar som receptgranskare och hon har 15 års erfaranhet som matskribent i både dags- och veckopress.

Gunilla chattar på tisdagar kl 19.