Om oss

GI Viktkolls team består av dedikerade själar som brinner för både kost och hälsa och att hjälpa människor till ett hälsosammare liv.

Ägare/VD
Ola Lauritzson är grundare, entreprenör, kokboksförfattare, kostrådgivare och GI-expert. Ola gick själv ner 14 kilo med lågkolhydratskost och var med och startade GI Viktkoll 2005. Idag driver han även GI-boxen och arbetar ständigt med nya projekt.
Ett urval av de 17 böcker som Ola hittills har skrivit är "Allt om GI metoden", "6 kilo på 6 veckor", "Våra bästa GI recept", "Snabblagad GI" och "Lättlagad GI". Han är också aktuell med boken "Den nya GI-metoden", som han skrivit tillsammans med Ulrica Davidsson.
Ola vet allt du behöver veta om GI-metoden!
Han driver även bloggen "Olas GI-blogg" på blogg.lauritzson.com

Ört- och näringsterapeut
Marlene Gustawson är kostrådgivare, föreläsare och fyto (ört)- och näringsterapeut.
Under hösten kommer boken Harmoniska Hormoner ut som hon skrivit tillsammans med Lotten Odh, tidigare chefredaktör på GI Viktkoll.
Marlene har även gett ut GI-kokboken "Livet är en fest".
Hon har varit med från starten av GI Viktkoll, är delägare i bolaget och har själv gått ner mycket i vikt med hjälp av metoden.
Läs mer om henne på www.optimal-halsa.se

Supportansvarig
Jessica Hansson är ansvarig för vår supportavdelning, diplomerad kostrådgivare och mycket intresserad av kost och hälsa. Hon lagar gärna mat och författar recept och har bidragit till recept i "Ola Lauritzsons GI-kalender 2013" och i Paulúns "GI-mat".
Jessica har tidigare arbetat hos Fredrik Paulún och har lång erfarenhet av GI-metoden.

 

Systemansvarig
Martin Almgren är systemarkitekt som ansvarar för teknikutveckling och för att alla våra sajter fungerar. Han är intresserad av matlagning och favoriträtten är grillad entrecôte med avocadosallad.